Categoria selezionata: Campania
Campania
Welcome Gumroad Merchants: An Easy Path Over to WordPress.com
If the recent Gumroad price change announcement has you considering a migration from Gumroad to WooCommerce, we’re here to welcome you with open arms. Changing eCommerce platforms may seem like a big hurdle to overcome, but we have an expert team in place to help you migrate your Gumroad store to the WordPress.com eCommerce Plan Continua a leggere..
Welcome Gumroad Merchants: An Easy Path Over to WordPress.com
If the recent Gumroad price change announcement has you considering a migration from Gumroad to WooCommerce, we’re here to welcome you with open arms. Changing eCommerce platforms may seem like a big hurdle to overcome, but we have an expert team in place to help you migrate your Gumroad store to the WordPress.com eCommerce Plan Continua a leggere..
An Easier Way to Share Progress on Your Website
Do you build sites for others? Have you ever struggled to coordinate and manage access to in-progress projects? How often do you have to help clients reset their passwords? We feel your pain, and we’re excited to announce Site Preview Links, a feature that will let you easily share a “Coming Soon” Business or eCommerce Continua a leggere..
An Easier Way to Share Progress on Your Website
Do you build sites for others? Have you ever struggled to coordinate and manage access to in-progress projects? How often do you have to help clients reset their passwords? We feel your pain, and we’re excited to announce Site Preview Links, a feature that will let you easily share a “Coming Soon” Business or eCommerce Continua a leggere..
A New Chapter for Video Uploads on WordPress.com
Today we’re excited to announce that you can now add chapter breaks to the videos you upload to your website with our VideoPress feature. Chapters offer a quick way to navigate longer videos and can be a great addition for your viewers. Streamlined interface We’ve built a streamlined and easy-to-use interface for your viewers to Continua a leggere..
A New Chapter for Video Uploads on WordPress.com
Today we’re excited to announce that you can now add chapter breaks to the videos you upload to your website with our VideoPress feature. Chapters offer a quick way to navigate longer videos and can be a great addition for your viewers. Streamlined interface We’ve built a streamlined and easy-to-use interface for your viewers to Continua a leggere..
Crostata di frutta secca miele e uvetta
Crostata du frutta secca miele e uvetta Crostata di frutta secca miele e uvetta è un dolce a dir poco strepitoso. Si tratta di un involucro di fragrante frolla, ripieno con un impasto a base di miele che fa da legante a mandorle tostate e noci tritate. Il tutto arricchito con morbida uvetta sultanina ed Continua a leggere..
Pizza ripiena salsicce e friarielli
Pizza ripiena salsicce e friarielli, una delle specialità napoletane più amate. Si tratta di un morbido impasto lievitato ripieno con i friarielli, tipica verdura coltivata in campania e salsicce. I friarielli vengono ripassati in padella con aglio, olio e peperoncino, poi uniti a pezzetti cotti di salsicce sgretolate. Una vera e propria bontà. Una delle Continua a leggere..
Zuppa di fagioli con l’occhio e castagne spezzate
castagne e fagioli con l’occhio Un piatto povero della cucina napoletana, ma squisito, nella sua semplicità. Le castagne spezzate, o “spistate” sono le castagne secche che spesso si usano anche come snack.Si trovano soprattutto nei mercatini, dai rivenditori di granaglie. per 3 persone 400 g di castagne spezzate200 g di fagioli con l’occhio1 spicchio d’agliouna Continua a leggere..
POLVORONES BISCOTTI CHE SI SCIOLGONO IN BOCCA
I Polvorones sono tipici biscotti natalizi spagnoli aromatizzati alla cannella . Vengono regalati a parenti ed amici. Si sciolgono letteralmente in bocca grazie alla loro consistenza frabilissima. Una “polvere” super gustosa che si conserva per oltre 20 giorni in una scatola di latta. Ringrazio per la ricetta il sito Tavolartegusto Ti potrebbero interessare queste ricette: Continua a leggere..