Ingredients for 4 people
120 grams of oats
200 grams of pre-cooked chickpeas
friarielli (regulator you to the quantities)
1.5 liters of vegetable broth
garlic
extra virgin olive oil
Method
Wash, cleanse and gently boil the leaves friariello.
Take a slight fried in a pan with oil and garlic. Add the chickpeas and let them cook in pan. After about 5 minutes, add also oats, the broth and cook for circa30 minutes. To finish also add the leaves friariello and finish cooking for another 10 minutes.
Serve hot.
Ingredienti per 4 persone
120 grammi di avena
200 grammi di ceci precotti
friarielli (regolatevi voi per le quantità )
1,5 litri di brodo vegetale
aglio
olio extravergine di oliva
Procedimento
Lavate, mondate, quindi lessate leggermente le foglie di friariello.
Fate un leggero soffritto, in una pentola, di olio e aglio. Aggiungete i ceci e fateli insaporire al soffritto. Dopo circa 5 minuti unite anche l’avena, il brodo e cuocete per circa30 minuti. Per finire unite anche le foglie di friariello e completate cuocendo per altri 10 minuti.
Servite caldo.