a very full plate of health. Great for dinner.
Ingredients for 4 people
200 grams of pasta format thimbles
200 grams of buckwheat
2 zucchini cut into cubes and boiled previously
120 grams of previously boiled chickpeas
1.5 liters of vegetable broth
garlic, extra virgin olive oil
salt and pepper
Method
In a pot of cold water, put buckwheat and let it be found bringing it to a boil.
In another pot, make a fried with oil and garlic, then add the chickpeas and let them cook. Then add the zucchini well, buckwheat and broth and cook for about 5 minutes. Then add the pasta and cook until perfect cooking.
Serve hot.
un piatto veramente pieno di salute. Ottimo per cena.
Ingredienti per 4 persone
200 grammi di pasta formato ditali
200 grammi di grano saraceno
2 zucchine tagliate a cubetti e lessate precedentemente
120 grammi di ceci lessati precedentemente
1,5 litri di brodo vegetale
aglio, olio extravergine di oliva
sale, pepe
Procedimento
In una pentola di acqua fredda, mettete il grano saraceno e fatelo rinvenire portandolo ad ebollizione.
In un’altra pentola, fate un soffritto con olio e aglio, quindi aggiungete i ceci e fateli insaporire. Unite quindi anche le zucchine, il grano saraceno e il brodo e cuocete per circa 5 minuti. Aggiungete poi la pasta e cuocete fino a cottura ideale.
Servite caldo.