SALTED PUFF PASTRY WITH MIXED STUFFED – Sfogliatina salata con farcia mista

Make the dough homemade pasta is a good thing but the process is long and laborious and, therefore, if you are going to get her home, purchase a biological preparations and this great treat too cold. The stuffing is contained within a show.

Ingredients for 4 people
2 biological rectangular puff pastry rolls
12 button mushrooms
200 grams of soft cheese Robiola
100 grams of mortadella
100 grams of boiled spinach previously
3 organic eggs
2 tablespoons breadcrumbs
salt, black pepper

Method
In a bowl, mix the soft cheese with the chopped spinach, then add the eggs, the sausage, the mushrooms finely chopped mushrooms and bread crumbs.

Roll out the dough on a plan sfogia. Arrange over the stuffing and close the roll. Bake at 200 degrees for 30 minutes. Remove from the oven, let cool and then enjoy.

Faire les pâtes fait maison pâte est une bonne chose, mais le processus est long et laborieux et, par conséquent, si vous allez obtenir sa maison, acheter une préparations biologiques et ce grand festin trop froid. La farce est contenu dans un spectacle.

Pour 4 personnes
2 rouleaux de pâte feuilletée rectangulaire biologiques
12 champignons de Paris
200 grammes de doux Robiola de fromage
100 grammes de mortadelle
100 grammes de sipinaci préalablement bouillis
3 oeufs organiques
2 cuillères à soupe de chapelure
sel, poivre noir

processus
Dans un bol, mélanger le fromage à pâte molle avec les épinards hachés, puis ajouter les oeufs, les saucisses, les champignons de champignons hachés finement et chapelure.

Etaler la pâte sur un sfogia plan. Disposer sur la farce et fermer le rouleau. Cuire au four à 200 degrés pendant 30 minutes. Retirer du four, laisser refroidir et ensuite profiter.

Fare la pasta sfoglia fatta in casa è un’ottima cosa ma il procedimento è lungo e e laborioso, quindi, se non avete intenzione di farla a casa, acquistatene una biologica e preparativi questa delizia ottima anche fredda. Il ripieno contenuto all’interno è uno spettacolo.

Ingredienti per 4 persone
2 rotoli di pasta sfoglia rettangolare biologica
12 funghi champignons
200 grammi di formaggio morbido robiola
100 grammi di mortadella
100 grammi di spinaci lessati precedentemente
3 uova biologiche
2 cucchiai di pangrattato
sale, pepe nero

Procedimento
In una ciotola, amalgamate la robiola con gli spinaci sminuzzati, aggiungete quindi le uova, la mortadella, i funghi champignons tritati finemente e il pangrattato.

Stendete la pasta sfoglia su di un piano. Disponete sopra la farcia quindi richiudete il rotolo. Cuocete a 200 gradi per 30 minuti. Sfornate, fate raffreddare quindi gustate.

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