a fun and simple idea for a hot dog with a particular case.
Ingredients for 4 hot dogs
2 rolls of pasta dough of excellent quality
6 large enough frankfurters
300 grams of fresh spinach
2 tablespoons grated Grana Padano cheese
1 clove garlic
1 organic egg
2 tablespoons milk
extra virgin olive oil
salt, black pepper
Method
Take a light sauce with olive oil and garlic in a pan. Add the washed spinach, well washed and cook for a few minutes. then put them in a bowl and add the parmesan cheese, salt and pepper and mix well.
Frankfurters boiled in boiling water for about 3/4 minutes.
Roll out the pastry and divide it in half length. Always for the length, place a little spinach. then one and a half frankfurters for each strip of dough then roll them about themselves and sigillateli well. With a beaten egg and a little milk, brush the surface and then bake at 200 degrees for about 20 minutes, being careful not to burn.
una simpatica e semplice idea per un hot dog con un involucro particolare.
Ingredienti per 4 hot dog
2 rotoli di pasta sfoglia di ottima qualità
6 wurstel abbastanza grandi
300 grammi di spinaci freschi
2 cucchiai di grana padano grattugiato
1 spicchio d’aglio
1 uovo biologico
2 cucchiai di latte
olio extravergine d’oliva
sale, pepe nero
Procedimento
Fate un leggero soffritto con olio e aglio in una padella. Aggiungete gli spinaci mondati e ben lavati e fateli cuocere per qualche minuto. Metteteli quindi in una ciotola e aggiungete il grana padano, salate, pepate e mescolate bene il tutto.
Bollite i wurstel in acqua bollente per circa 3 / 4 minuti.
Stendete la pasta sfoglia e dividetela a metà per la lunghezza. Sempre per la lunghezza, disponete un poco di spinaci. poi 1 wurstel e mezzo per ogni striscia di pasta sfoglia quindi arrotolateli su se stessi e sigillateli bene. Con un uovo sbattuto e un goccio di latte, pennellate la superficie quindi infornate a 200 gradi per circa 20 minuti, facendo attenzione che non bruci.