Many vegetables full of flavor, all together for a real vegetable Triumph.
Ingredients
1 savoy cabbage is not very big
4 yellow potatoes
400 grams of vitelotte potatoes (purple)
2 leeks Cervere
1 liter of vegetable broth prepared before
salt, black pepper
Method
Peel the potatoes and cook them in a pressure cooker.
Peel the leek and cut it into pieces is not very large. Cook it in boiling water for about 15 minutes.
When they are ready, peel the potatoes, cut them in pieces not very large and keep aside.
Cut the cabbage into pieces not very big and cook in a pan with the broth and adding water if too dry. When it will be perfectly cooked, also add the potatoes and leeks and cook everything. Serve hot.
Tante verdure piene di sapore, tutte insieme per un vero e proprio trionfo vegetale.
Ingredienti
1 cavolo verza non molto grande
4 patate gialle
400 grammi di patate vitelotte (viola)
2 porri Cervere
1 litro di brodo vegetale preparato prima
sale, pepe nero
Procedimento
Mondate le patate e fatele cuocere in pentola a pressione.
Mondate il porro e tagliatelo a pezzi non molto grandi. Fatelo cuocere in acqua bollente per 15 minuti circa.
Quando saranno pronte , sbucciate le patate, tagliatele a pezzi non molto grandi e tenetele da parte.
Tagliate il cavolo verza a pezzi non molto grandi e fatelo cuocere in una padella con il brodo e aggiungendo acqua se si asciuga troppo. Quando sarà perfettamente cotto, unite anche le patate e il porro e fate insaporire il tutto. Servite caldo.