"ALLA RUSTICA" SHORT PASTA – Pasta corta alla rustica


Ingredients for 4 people
320 grams of short pasta of your choice
300 grams of fresh cherry tomatoes
8 black olives
1 eggplant not very large
8 button mushrooms
1 clove of garlic
parsley
salt, pepper, extra virgin olive oil

Method
Cut the eggplant slices, let them lose the vegetation water and grigliatele.

In a frying pan, make a fried with oil and garlic, then cook the champignons cut into slices not very large. When it’s ready, also add the eggplant cut into small pieces, olives and tomatoes.

Take the whole season, then turn off the heat and let stand.

In a pot of boiling water, cook the pasta. When it is ready, toss it in the pan with the sauce.



Ingredienti per 4 persone
320 grammi di pasta corta a vostra scelta
300 grammi di pomodori ciliegini freschi
8 olive nere 
1 melanzana non molto grandi
8 funghi champignons
1 spicchio di aglio
prezzemolo
sale, pepe olio extravergine di oliva

Procedimento
Tagliate le melanzane a fette, fategli perdere l’acqua di vegetazione e grigliatele.

In una padella, fate un soffritto con olio e aglio, quindi fate cuocere i funghi champignons tagliati a fette non molto grandi. Quando sarĂ  pronto, aggiungete anche le melanzane tagliate a pezzi piccoli, le olive e i pomodori. 

Fate insaporire il tutto, quindi spegnete il fuoco e lasciate riposare.

In una pentola di acqua bollente, fate cuocere la pasta. Quando sarĂ  pronta, fatela saltare in padella con il condimento.

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