A true gourmet dish. Complex as a whole, but really delicious
Ingredients for 4 people
350 grams of trofie
1 leek Cervere
100 grams of bacon
100 grams of cream cheese camembert
30 grams of peeled almonds
20 grams of butter
salt, black pepper
Method
Toast the almonds and then set them aside.
Peel the leek and cut it into slices. Do blanch in boiling water for about 7/8 minutes. Then strain it and brown it in a pan with butter and half bacon, cut into lists. Then add even toasted almonds and cook over a low heat for about 10 minutes. If the sauce should dry out, add half a cup of water.
Cook the pasta in plenty of boiling water. A obtained cooking, drain and sauté in the pan with the sauce. Stir in the cheese and serve hot.
Un vero piatto gourmet. Complesso nell’insieme ma veramente delizioso
Ingredienti per 4 persone
350 grammi di trofie
1 porro Cervere
100 grammi di speck
100 grammi di formaggio cremoso camembert
30 grammi di mandorle sbucciate
20 grammi di burro
sale, pepe nero
Procedimento
Tostate le mandorle quindi tenetele da parte.
Mondate il porro e tagliatelo a rondelle. Fatelo sbollentare in acqua bollente per circa 7 / 8 minuti. Scolatelo quindi e fatelo rosolare in una padella con il burro e metà speck tagliato a liste. Aggiungete quindi anche le mandorle tostate e fate insaporire il tutto a fuoco basso per circa 10 minuti. Se il condimento dovesse seccarsi troppo aggiungete mezzo bicchiere di acqua.
Cuocete la pasta in abbondante acqua bollente. A cottura ottenuta, scolatela e fatela saltare in padella con il condimento. Mantecate con il formaggio e servite caldo.