SOUP TO 3 VEGETABLES WITH MUSSELS – Vellutata ai 3 ortaggi con le cozze

A true delicacy with seasonal vegetables. Accompanied with mussels he gives it that extra touch pià.

Ingredients for 4 people
36 quite large mussels
500 grams of purple potatoes vitelotte
1 large slice of pumpkin
1 leek Cervere
100 ml of cream
1 shallot
1 clove of garlic
half a glass of white wine
4 ladles of vegetable broth
salt and pepper

Method
 Peel the pumpkin and cut into cubes. Peel the leek and cut it into slices.

In a pressure cooker, cook the potatoes. A cooking obtained peel and cut into pieces not very large.

Carefully clean the mussels and wash them. Put them in a pan with garlic, wine and water. Cook until they open.

In a saucepan, make a fried with oil and shallots. When ready add the pumpkin, leek, potato broth and cook for about 20/25 minutes. then add the cream, mix everything and then turn off the heat and blend it all.

Cook for another 10 minutes, then serve hot with mussels.

Una vera squisitezza con ortaggi di stagione. Accompagnata alle cozze gli dona quel tocco in pià.

Ingredienti per 4 persone
36 cozze abbastanza grandi
500 grammi di patate viola vitelotte
1 fetta grande di zucca
1 porro Cervere
100 ml di panna da cucina
1 scalogno
1 spicchio di aglio
mezzo bicchiere di vino bianco
4 mestoli di brodo vegetale
sale, pepe

Procedimento
Sbucciate la zucca e tagliatela a cubetti. Mondate il porro e tagliatelo a rondelle. 

In una pentola a pressione cuocete le patate. A cottura ottenuta sbucciatele e tagliatele a pezzi non molto grandi.

Pulite attentamente le cozze e lavatele. Mettetele in una padella con aglio, acqua e vino. Cuocete fino a farle aprire.

In una pentola, fate un soffritto con olio e scalogno. Quando sarà pronto unite la zucca, il porro, le patate il brodo e cuocete per circa 20 / 25 minuti. Aggiungete quindi la panna, fate amalgamare il tutto, poi spegnete il fuoco e frullate il tutto.

Cuocete per altri 10 minuti poi servite caldo con le cozze.

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