ingredients
1 not very big sausage
4 slices of homemade bread
For the sauce
80 grams of goat cheese
20 grams of milk
1 teaspoon provence herbs
salt
Method
Cook the sausage in boiling water for about 2 hours.
Prepare the sauce by emulsifying goat cheese with milk and Provencal herbs.
Cut the bread into slices and cook grilling on a plate. When it’s ready, dispontetelo on a plate and then reclined over the sauce and the sausage cut into slices.
Ingredienti
1 cotechino non molto grande
4 fette di pane casereccio
per la salsa
80 grammi di formaggio caprino
20 grammi di latte
1 cucchiaino di erbe di provenza
sale
Procedimento
Cuocete il cotechino in abbondante acqua per circa 2 ore.
Preparate la salsa di caprino emulsionando il formaggio con il latte e le erbe provenzali.
Tagliate il pane a fette e fateli grigliare su una piastra. Quando sarĂ pronto, dispontetelo su di un piatto quindi adagiate sopra la salsa e il cotechino tagliato a fette.