Ingredients for 4 people
400 grams of spinach and ricotta tortellini
20 grams of butter
Sage leaves
About 2 tablespoons balsamic vinegar
1 tablespoon balsamic vinegar
milk
salt and pepper
Method
Prepare the sauce reduces slightly balsamic vinegar. Unite a little milk and butter and sage. When it is ready turn off the heat and let rest.
In a pot of boiling water, cook the tortellini. When they are ready serve hot with balsamic dressing.
Ingredienti per 4 persone
400 grammi di tortellini ricotta e spinaci
20 grammi circa di burro
foglie di salvia
2 cucchiai circa di aceto balsamico
1 cucchiaio di aceto balsamico
latte
sale, pepe
Procedimento
Preparate la salsa riducendo leggermente l’aceto balsamico. Unite un goccio di latte poi il burro e la salvia. Quando sarĂ pronta spegnete il fuoco e fate riposare.
In una pentola di acqua bollente, fate cuocere i tortellini. Quando saranno pronti serviteli calda con la salsa all’aceto balsamico.