TOAST WITH "TOMUTA" AND MORTADELLA BOLOGNA – Toast con "tomuta" e mortadella Bologna.

A toast out of the norm !! :-)

Ingredients for 4 toast
8 slices of bread for toast
8 slices of mortadella

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450 grams of toma pasture
4 organic egg yolks
1 L and half of whole milk

Method
In an earthenware pot large enough, put yourself inside the toma cut  in pieces not very big, and add the milk. Cover the pan with the plastic wrap and place in refrigerator for about 8 hours.

After eight hours, taken it all and put it in another saucepan. then bake in a water bath until all the cheese has melted. Now add the egg yolks one at a time and cook until you get a thick cream and creamy.

Toast the bread and rub it with a little garlic.

Then compose the toast and pour over the “/redirect.php?URL=tomuta” still hot.


Un toast fuori dalla norma!!:-)

Ingredienti per 4 toast
8 fette di pane per toast
8 fette di mortadella

per la “/redirect.php?URL=tomuta”
450 grammi di toma di alpeggio
4 tuorli d’uovo biologico
1 litro e mezzo di latte intero

Procedimento
In un pentolino in coccio abbastanza capiente, mettete all’interno la toma tagliata a pezzi non molto grandi e unite il latte. Coprite il pentolino con della pellicola da cucina e mettetelo in frigo per circa 8 ore.

Dopo otto ore, prelevate il tutto e mettetelo in un altro pentolino. Cuocete quindi a bagnomaria fino a quando tutto il formaggio non si sarà fuso. A questo punto aggiungete i tuorli uno alla volta e cuocete fino a quando non otterrete una crema densa e cremosa.

Tostate il pane e strofinatelo con un poco di aglio.

Componete quindi il toast e versate sopra la “/redirect.php?URL=tomuta” ancora calda.

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