"PANETTONE BREAD" WITH BUTTER – "Pane panettone" al burro

Another variation of bread outstanding !! In addition to the normal ingredients and flour 2 favorite to me, I added another component “soft” replacing another … anointed less than this but more liquid … more crispness with oilseeds tasty !! :-)
Ingredients for a loaf of 900 grams:
350 grams of flour Manitoba 400 W
100 grams of flour Kamut
50 grams of flour 00
30 grams of buckwheat flour
30 grams of butter
9 grams of dry yeast enriched with yeast always dried
280 grams of cold sparkling water
1 teaspoon sugar
syrup, malt extract of barley
2 teaspoons sesame seeds
10 grams of salt

Preparation:
In a mixer, mix all ingredients without salt and sesame seeds.
In a nonstick pan slightly toasted sesame seeds without letting them burn. Now stop the mixer and place the toasted sesame seeds and salt. Finite of kneading, then the folds dates to bread (1 every 2 hours) and bake at 240 degrees for about 30 minutes. When cooked obtained, baked, let it cool … and enjoy your meal. This bread is great especially for colazione..genuina, healthy and protein !!
Un altra variante di pane eccezionale!! Oltre ai normali ingredienti e alle 2 farine a me preferite, ho aggiunto un altro componente “morbido” sostituendone un’altro…unto meno di questo ma più liquido…ulteriore croccantezza con dei semi oleosi saporitissimi!!:-)

Ingredienti per una pagnotta da 900 grammi:
350 grammi di farina Manitoba 400 W
100 grammi di farina di Kamut
50 grammi di farina 00
30 grammi di farina di grano saraceno
30 grammi di burro
9 grammi di lievito secco arricchito con lievito madre sempre essiccato
280 grammi di acqua frizzante fredda
1 cucchiaino di zucchero
sciroppo di estratto di malto di orzo
2 cucchiaini di semi di sesamo
10 grammi di sale

Preparazione:
In una impastatrice, impastate tutti gli ingredienti ad eccezione del sale e dei semi di sesamo. 

In una padella antiaderente tostate leggermente i semi di sesamo senza farli bruciare. Fermate adesso l’impastatrice e mettete i semi di sesamo tostati e il sale. Finite di impastare, quindi date le pieghe al pane (1 ogni 2 ore) e infornate a 240 gradi per circa 30 minuti. A cottura ottenuta, sfornate, fate raffreddare…e buon appetito. Questo pane è ottimo soprattutto per la colazione..genuina, sana e proteica!!

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