NOODLES WITH SOYA CREAM, TOPINAMBUR AND MUSHROOMS (VEGETARIAN) – Tagliolini con panna di soia, topinambur e funghi

Ingredients for 4 people
400 grams of noodles
140 ml of soy cream
2 Jerusalem artichokes
2 tablespoons porcini mushrooms high quality
1 clove of garlic
15 grams of butter
vegetable broth
extra virgin olive oil
parsley
salt and pepper

Method
Peel the Jerusalem artichokes, then do a fried with oil and garlic and brown slightly. Combined with a little vegetable broth and cook for about 10 minutes. When they are ready but still crisp, then remove them from the pan, in the same pan, add the mushrooms, parsley and butter and cook until perfect cooking.

Cook the noodles in boiling water. When they are ready, put them in the pan with the mushrooms and add the Jerusalem artichokes and soy cream. Mix and serve hot.



Ingredienti per 4 persone
400 grammi di tagliolini
140 ml di panna di soia
2 topinambur
2 cucchiai di funghi porcini di elevata qualità
1 spicchio di aglio
15 grammi di burro
brodo vegetale
olio extravergine di oliva
prezzemolo
sale, pepe

Procedimento
Sbucciate i topinambur, quindi fate un soffritto con olio e aglio e fateli rosolare leggermente. Unite un poco di brodo vegetale e cuocete per circa 10 minuti. Quando saranno pronti ma ancora croccanti, toglieteli dalla padella quindi, nella stessa padella, aggiungete i funghi porcini, il prezzemolo e il burro e cuocete fino a cottura ideale. 

Fate cuocere i tagliolini in abbondante acqua bollente. Quando saranno pronti, metteteli nella padella con i funghi e aggiungete i topinambur e la panna di soia. Amalgamate e servite caldo.

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