BARLEY WITH CHICKPEAS, TURMERIC AND LINSEED – Orzotto con ceci, curcuma e semi di lino

A high-protein dish composed of only the highest quality ingredients and a genuine uncommon. His kindness is matched only by its size.

Ingredients for 4 people:
140 grams of barley
250 grams of boiled chickpeas previously
1 shallot, 1 garlic clove
1.5 liters of vegetable broth
One-half teaspoon of turmeric
2 tablespoons of flaxseed
salt and pepper

Preparation:
Make cook the barley in a pressure cooker. When cooked obtained, remove from the pan and set aside Heat the broth and prepared the chickpeas in a bowl. Take a pan and fry the oil, shallots and garlic. Add the barley and cook. Then add the chickpeas and broth and cook until you get your preferred doneness. A optimal cooking obtained, add turmeric, mix well and cook for another 3/4 minutes. Serve hot with flaxseed.

Un piatto altamente proteico composto solo da ingredienti di alta qualità e di una genuinità fuori dal comune. La sua bontà è pari solo alla sua grandezza.

Ingredienti per 4 persone:
140 grammi di orzo
250 grammi di ceci lessati precedentemente
1 scalogno, 1 spicchio di aglio
1,5 litri di brodo vegetale
1 cucchiaino e mezzo di curcuma
2 cucchiai di semi di lino
sale, pepe

Preparazione:
Fate cuocere il’orzo in pentola a pressione. A cottura ottenuta, toglietelo dalla pentola e mettetelo da parte Scaldate il brodo e preparate i ceci in una ciotola. Prendete una pentola e fate un soffritto con olio , scalogno e aglio. Unite l’orzo e fate insaporire. Aggiungete quindi i ceci e il brodo e cuocete fino a quando otterrete il vostro grado di cottura preferito. A cottura ottimale ottenuta, aggiungete la curcuma, mescolate bene e fate cuocere per altri 3 / 4 minuti. Servite caldo con semi di lino.

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