SLICE OF COD WITH HARISSA AND TOMATO SAUCE AND BLACK OLIVES . Filetto di merluzzo con salsa piccante e olive nere

A quick and tasty dish, always welcome

Ingredients for 4 people
4 cod steaks
400 grams of tomato sauce prepared before
16 pitted black olives
1 tablespoon harissa sauce
1 shallot
half a glass of white wine
Origan
extra virgin olive oil
salt

Method
In a pan, make a fried with oil and shallots, cut into slices. Then add the cod and pour in the white wine. Then add the tomato sauce, harissa olives and cook for about 15/20 minutes. When the fish is perfectly cooked add the oregano, cook and serve immediately hot.

Un piatto veloce e saporito, sempre gradito

Ingredienti per 4 persone
4 tranci di merluzzo
400 grammi di sugo di pomodoro preparato prima
16 olive nere denocciolate
1 cucchiaio di salsa harissa
1 scalogno
mezzo bicchiere di vino bianco
origano
olio extravergine di oliva
sale

Procedimento
In una padella antiaderente, fate un soffritto con olio e scalogno tagliato a fettine. Unite quindi il merluzzo e sfumate con il vino bianco. Aggiungete quindi il sugo di pomodoro, l’harissa le olive e cuocete per circa 15 / 20 minuti. Quando il pesce sarĂ  perfettamente cotto unite l’origano, fate insaporire e servite subito caldo


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