ANGLREFISH WITH ORANGE AND GINGER SAUCE – Rana pescatrice con salsa allo zenzero e arancia

Ingredients for 4 people:
2 anglerfish
chard leaves
sunflower
1 lime

For the sauce
2 organic oranges
2 teaspoons dried ginger
1 tablespoon flour
1 teaspoon soy sauce

Preparation:
Cut the anglerfish in fillet, Remove the skin and cut at the same tidbits not very large.

In a small pan, squeeze orange juice, add the soy sauce and ginger. Cook until slightly to restrict the juice. Add the flour and let thicken.

In a saucepan, cook the anglerfish for about 10 minutes. If you want to pour in half a glass of white wine.

In a bowl, season the chard leaves with a little oil and the juice of half a lime. Then arrange them on a plate.

Position above the pieces of anglerfish, sprinkle with orange sauce and add the sunflower seeds.

Serve warm.


Ingredienti per 4 persone:
2 rane pescatrici
foglie di bietola
semi di girasole
1 lime

Per la salsa
2 arance biologiche
2 cucchiaini di zenzero essiccato
1 cucchiaio di farina
1 cucchiaino di salsa di soya

Preparazione:
Sfilettare le rane pescatrice, togliete la pelle poi sezionate le stesse a bocconcini non molto grandi.

In un pentolino, spremete il succo di arancia, aggiungete la salsa di soya e lo zenzero. Fate cuocere fino a far restringere leggermente il succo. Unite la farina e fate addensare.

In una pentola fate cuocere la rana pascatrice per circa 10 minuti. Se volete sfumate con mezzo bicchiere di vino bianco.

In una ciotola, condite le foglie di bietola con un filo di olio e il succo di mezzo lime. Disponetele quindi su di un piatto.

Posizionate sopra i bocconcini di rana pescatrice, cospargete di salsa di arancia e unite i semi di girasole.

Servite caldo.

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