Categoria selezionata: Friuli Venezia Giulia

Friuli Venezia Giulia

Bookmark Posts with Save For Later

Maybe you’re reading a blog post while sipping your morning tea when you suddenly realize it’s getting late, or you’re browsing on the bus — but you just got to your stop. The WordPress.com Reader is a great tool for catching up with your favorite blogs or exploring interesting new reads. And now, you can Continua a leggere..

Leggi tutto

Field Notes: WooCommerce Workshop for Women

Automatticians, the people who build WordPress.com, participate in events and projects around the world every day. Periodically, they report back on the exciting things they do in the community. Members of Automattic’s Happiness team have traveled to Southeast Asia three times since last September to meet people in communities across the region. Our goal? To Continua a leggere..

Leggi tutto

FILETTI DI MERLUZZO IN CROSTA DI MANDORLE

Ingredienti: 4 filetti di merluzzo mandorle spellate mandorle sgusciate pane grattugiato pepe e sale salvia olio d’oliva Macinare con un mixer 30  gr di mandorle scure, 70  gr di mandorle spellate (senza pellicina), un grosso pizzico di pepe e due cucchiai di pane grattugiato poi versare il tutto  in una ciotola.  Sbattere leggermente con una Continua a leggere..

Leggi tutto

TORTA NATALIA

Ingredienti per la torta: 4  uova medie 3  tuorli 200  gr di noci 200  gr di zucchero 120  gr di pane tostato grattugiato 1 bicchierino di nocino 1  bustina di lievito limone granella per decorare Ingredienti per la crema: 250  gr di burro 150  gr di zucchero a velo 50  gr di zucchero di canna Continua a leggere..

Leggi tutto

COUS COUS ALLE VERDURE

Ingredienti: 200  gr di cous cous precotto 180  gr di zucchine  (2 zucchine) 200  gr di melanzana (1 piccola) 150  gr di porro  (1 piccolo) 120  gr di carote  (2 medie) 200  gr di fesa di tacchino sale olio d’oliva curry curcuma peperoncino in polvere coriandolo fresco (o in bacche) 3  foglie di menta 3  Continua a leggere..

Leggi tutto

BAVARESE ALLE FRAGOLE

Biscotto savoiardo: 2  uova 65  gr di zucchero 65  gr di farina poco succo di limone (oppure savoiardi pronti) ancora poco zucchero a velo Rompere le uova e raccogliere in due contenitori separati i tuorli e gli albumi. Montare con le fruste i tuorli con 50 gr di zucchero.  Versare poche gocce di succo di Continua a leggere..

Leggi tutto

New Privacy Features and Updated Policies

We’re rolling out updates to our privacy features and policies in the coming weeks. You’ll have more control over your personal information and more detail on what information we keep and what we do with it. The updates will also make sure we comply with new privacy laws, and will help you do the same Continua a leggere..

Leggi tutto

Transfer Your Existing Domain to WordPress.com

Giving your WordPress.com website its own custom domain has long been a powerful way to make your site stand out — a personalized web address helps you tell the world who you are and what you offer. If you registered your domain on WordPress.com, you already had the power to build a website and manage Continua a leggere..

Leggi tutto

Find the Perfect Image with the Free Photo Library

You’re finishing up a blog post and want to add a photo, but you don’t have the right image. There’s a solution right in your WordPress mobile app: the Free Photo Library. As part of our never-ending mission to improve Media in the WordPress apps, you now have access to over 40,000 free, high-quality photos Continua a leggere..

Leggi tutto

Torta della nonna un grande classico

La Torta della nonna è un grande classico di quelli che non ti stancano mai e che ti fanno sempre fare bella figura. Il suo nome evoca qualcosa di estremamente casalingo e confortevole, in realtà le sue origini risalirebbero al ristoratore toscano Guido Samorini che volle stupire i suoi clienti con un dolce nuovo. Non preoccupatevi non è molto Continua a leggere..

Leggi tutto